curious.

Be curious.

Job

Project Manager

Job Description

Wil jij op strategisch niveau een bijdrage leveren aan de impact en groei van onze klanten? Voor de Amsterdamse vestiging van Roland Berger – een internationaal opererend strategiekantoor – zijn wij op zoek naar een Project Manager. Ben je nieuwsgierig, ondernemend, eigenzinnig, een teamplayer en een leider in de dop? Lees dan verder!

Wat ga jij doen?
Je komt te werken voor nationaal en internationaal opererende klanten in veel verschillende industrieën. Doordat je samenwerkt met de hele organisatie en vaak rapporteert aan senior management kun je op topniveau acteren en vanaf je eerste dag impact hebben. Bij Roland Berger maken wij het verschil door goed naar onze klanten te luisteren en intensief samen te werken aan oplossingen die werken en bij hen passen.

Qualifications

Als Project Manager bij Roland Berger:

 • Manage je complexe projecten en ben je eindverantwoordelijk voor een groot project (met meer dan 3 consultants )
 • Leid je klantmeetings op senior management niveau
 • Ontwikkel en onderhoud je klantrelaties
 • Coach je teamleden in je projectteam
 • Leid en bedenk je één of meer kantoor-brede projecten

Wie zoeken wij?
Bij Roland Berger werken mensen die oprecht geïnteresseerd zijn in onze klanten en hun uitdagingen, ondernemend zijn en hard willen werken om topkwaliteit te leveren. Onze waarden 'Empathy', 'Entrepreneurship' en 'Excellence' zijn de basis van ons werk en onze bedrijfscultuur. Wij zoeken persoonlijkheden die zich herkennen in deze waarden, groot kunnen denken en durven dromen, verbanden zien en verbinding maken, eigenzinnig zijn en ons team verrijken.

Herken jij je in onderstaande kwalificaties, competenties en vaardigheden?

 • Je hebt een WO-opleiding met goede resultaten afgerond
 • Je hebt circa 7 jaar ervaring in Strategy en/of Management Consulting of in strategische en/of operationele rollen bij een groot bedrijf of in de publieke sector (ervaring/competenties in Retail, FMCG, Marketing & Sales, Life Sciences, Financial Services of Energy is een pré)
 • Je kunt analytisch denken en helder structureren
 • Je hebt leiderschapspotentieel
 • Je hebt een ruimdenkende persoonlijkheid
 • Je werkt nauwkeurig
 • Je hebt ervaring met het managen van en werk delegeren aan meer junior teamleden
 • Je bent vertrouwd met/ervaren in (financieel) modelleren (Excel), presentaties visualiseren (PowerPoint) en storytelling
 • Je hebt goede mondelinge, schriftelijke en presentatievaardigheden en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.

Wat is ons DNA?
Roland Berger is één van de internationale topbureaus voor strategisch advies met 52 kantoren in 34 landen. In ons jonge, dynamische en snelgroeiende kantoor op de Zuidas in Amsterdam werken 125 consultants en ondersteunende collega's.

We zijn trots op de hechte cultuur binnen ons Amsterdamse kantoor. We zijn creatief, toegewijd, ambitieus, ondernemend en gepassioneerd – en tegelijkertijd sociaal, energiek, ruimdenkend en respectvol. Wij helpen elkaar om het beste in elkaar en het beste voor onze klanten naar boven te halen. Naast ons werk ondernemen we samen veel sociale activiteiten, van (virtueel) sporten en borrelen tot – wanneer de maatregelen dit weer toelaten – kantoorreizen en vieringen van Sinterklaas en Nieuwjaar.

Wat bieden we jou?
Jouw succes is ons succes. We bieden je volop doorgroeimogelijkheden, (inter) nationale trainingen en een mentor die je ontwikkeling ondersteunt. Senior Consultants bieden wij bovendien een individueel traject met een coach, op maat gemaakt voor jou en jouw persoonlijke ontwikkelpunten. Je kunt een MBA volgen aan een leidende business school, (tijdelijk) de overstap maken naar een ander Roland Berger kantoor of stagelopen bij een ander bedrijf ("externship"). Jij bent de architect van jouw carrière.

Daarbij bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, een elektrische leaseauto, een premievrij pensioen en een bijdrage aan je zorgverzekering. Tevens kun je gebruik maken van onze life-coach en meedoen met bijvoorbeeld (virtuele) yoga- en meditatielessen.

Diversiteit
Wij geloven dat een team eigenzinnige professionals met een diversiteit aan achtergronden en kwaliteiten het beste naar boven brengt in elkaar en voor onze klanten. Ons internationale karakter maakt ons als firma zeer divers, maar ook in ons kantoor streven wij naar veelzijdigheid en zoeken wij mensen die daaraan met hun unieke perspectief en eigen kwaliteiten kunnen en willen bijdragen. We hopen dat jij zo iemand bent.

Gezonde balans
Wij presteren op hoog niveau en dat kan alleen als de balans tussen werk en privé goed is. We begrijpen dat die balans verschilt per mens en levensfase. Je mentor helpt je het werk in te delen op een manier die jou past. Omdat wij projectmatig werken kunnen wij flexibel zijn, ook als je eens een lange reis wil maken of een tijd vrijwilligerswerk wil doen.

Additional Information

Are you a game changer and want to shape the future with us?

Apply Now

Ben je enthousiast?

Upload je motivatie samen met je CV en cijferlijsten van je studie(s) en middelbare school via onze site www.rolandberger.com

Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze 100% aan de vereisten voldoen en mannelijke kandidaten al bij 60%. Dus als je je herkent in de uitdaging en tenminste een aantal vereisten, twijfel dan niet. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Heb je vragen of wil je liever eerst een kop koffie drinken? Neem dan contact op met Fieke Wolting (Recruitment manager) via fieke.wolting@rolandberger.com of via (020) 79 60 600. We horen graag van je!

Data protection
Protecting your personal data and complying with relevant data protection legislation is something we take very seriously. Before applying, please consult our Privacy Policy for detailed information on how we process your application and personal data as well as your rights under the relevant data protection legislation.

Technical support
In case of any technical issues or problems submitting your application please contact: Dennis Reck (+49 89 9230-9127) or Isabell Schönemann (+49 89 9230-9583).